anna padullés
anna padullés

Qui soc i de què parlarem?

Sóc Anna Padullés, infermera de Cirurgia Plàstica i especialista en micropigmentació. La meva trajectòria amb el càncer va iniciar a finals del 2014, quan vaig acabar el Grau d’Infermeria amb menció en Oncologia. La trajectòria professional que he seguit, m’ha mantingut molt propera al càncer, però des d’una visió no tan propera a les quimioteràpies, la radioteràpia i els tractaments hormonals, sinó que centrada en la fase quirúrgica; concretament al pre i postoperatori.

Actualment treballo com a infermera de Pràctica Avançada a l’Hospital Universitari de Bellvitge on el meu dia a dia es centra en la prevenció de complicacions postquirúrgiques, el tractament de ferides complexes secundàries a la cirurgia i l’embelliment del complex arèola-mugró després de la reconstrucció. Per això, treballo la prehabilitació multimodal, que implica valorar aquelles dones a les quals s’intervindran i adaptar-los una pauta de cures centrada en la dieta, l’activitat física i el suport psicoemocional per optimitzar-ne l’estat de salut i garantir millors resultats postquirúrgics. Tracte les ferides complexes amb els recursos més innovadors del mercat, com són les teràpies de compressió negativa i en finalitzar els tractaments, camuflo cicatrius i esbarjo parts del cos mitjançant la tècnica de micropigmentació.

D’altra banda, de manera autònoma he emprès un projecte d’oncoestètica, on Anna Padullés pretén ser un espai de confiança i professionalitat per a l’assessorament oncoestètic. He ajuntat la meva passió per les arts, la infermeria i la investigació, fomentant els tractaments de micropigmentació i tatuatge paramèdic des d’un entorn segur, treballant de la mà de cirurgians plàstics, ginecòlegs, dermatòlegs i oncòlegs, per oferir tractaments adequats i segurs, com la micropigmentació de celles durant el procés de quimioteràpia o la reconstrucció areolar 3D.

Estar tan a prop de les pacients a les diferents fases del procés m’ha permès entreveure, que falta informació clara i concisa, perquè en els temps actuals, les xarxes socials i les plataformes digitals ens han inundat de contingut, i l’excés d’informació ens porta a confusions, que de vegades poden repercutir en el curs de la malaltia i d’altres obstaculitzar el benestar de qui està patint la malaltia.

Així que en aquest espai parlarem de tot allò relacionat amb el càncer, que moltes vegades no es pot abraçar a les consultes mèdiques, però que resulta tan important per a pacients i familiars d’una forma CLARA, PRÀCTICA i ACTUALITZADA.

Us espero!!

Formulari enviat correctament!

Ens posarem en contacte amb tu amb la màxima brevetat possible, moltes gràcies per la confiança!