anna padullés

Micropigmentació com a tractament mèdic

Aquest passat mes de maig vaig llançar un nou tractament a la consulta: la micropigmentació de celles hiperrealistes.

Us explico, vaig decidir formar-me en l’àmbit de la micropigmentació facial perquè tant l’experiència com la literatura científica ens diuen que necessitem donar resposta a la pèrdua de cabell que molts tractaments provoquen. No sols parlo de quimioteràpia, sinó també de moltes altres patologies, com la depressió, malalties autoimmunes o endocrines, per exemple.

 

En l’àmbit de l’oncologia, cada vegada més, existeixen línies de recerca que tenen per objectiu frenar la caiguda de cabell, tant a nivell de cuir cabellut com de celles i pestanyes, però fins que no trobem una solució a això, la micropigmentació serà el millor aliat per a minimitzar l’impacte psicoemocional que implica perdre el pèl de les celles.

I quin és el meu paper com a infermera en tot això? Arribar a totes amb la màxima rigorositat científica!

Moltes vegades, aquelles dones que més es beneficiarien del maquillatge semipermanent, són les que no poden realitzar-se’l, ja sigui per què no estan informades amb temps suficient per a realitzar-lo abans del tractament de quimioteràpia, o perquè es troben realitzant tractaments oncològics crònics que afecten el seu sistema de defenses (malaltia metastàsica) i desconeixen quina és la forma segura de realitzar-l’hi.

Per a això, he creat un programa multidisciplinari específic, que trenca amb els actuals protocols restrictius i excloents, per a arribar a totes ja sigui en la pre, durant o post quimioteràpia;

 

  • Abans de la quimioteràpia intento optimitzar i coordinar els temps de tractament perquè aquelles pacients que inicien el seu procés oncològic amb cirurgia puguin micropigmentarse les celles amb antelació, aprofitant per a recrear la seva forma natural, i així minimitzar l’impacte visual després de la seva caiguda.
  • Durant els tractaments crònics en els quals es va perdent el pèl gradualment,  mitjançant valors analítics i coordinació amb els oncòlegs, busquem les dates idònies, evitant el període nadir i aprofitant els intervals en què les defenses estan més altes, per oferir així tractaments segurs i disminuir els riscos d’infecció i complicació.
  • En el post, en els casos en què les celles no creixen amb la mateixa força i forma, recreem un patró hiperrealista que permet recuperar la densitat i l’expressió del rostre.

 

Oferir aquests tractaments des de la perspectiva mèdica és indispensable per a arribar a temps i minimitzar l’impacte físic i emocional que impliquen els tractaments oncològics.

Evidentment, en la meva consulta tinc obertes les portes a totes aquelles dones, que, sense antecedents mèdics previs, vulguin densificar o redefinir les seves celles mitjançant l’hiperrealisme, totess sou bienvingudes!

Us convido a passar per la meva web, podreu veure imatges de resultats, més informació sobre els tractaments i el formulari de contacte.

Fins aviat!

Formulari enviat correctament!

Ens posarem en contacte amb tu amb la màxima brevetat possible, moltes gràcies per la confiança!